Som Latinamerika-frivillig er du med til at oplyse om politiske, sociale og kulturelle forhold samt problemstillinger i Latinamerika.

Synliggørelsen af Latinamerika i Danmark er vigtig, især når de danske medier nedprioriterer dækningen af regionen. De frivillige i Latinamerikagruppens arrangerer blandt andet Oxfam IBIS Latinofilm og debatmøder: events for dig, der sætter pris på latinamerikansk filmkunst, sprøde latino-vibes og socialt samvær.

Aktiviteter

Latinamerika gruppen er aktiv på flere forskellige måder gennem:

  • Filmvisning og debatmøder: Frivilliggruppen laver forskellige events, der relaterer sig til begivenheder i Latinamerika.   

  • Ude på gaden: Kampagnearbejde for aktivt at oplyse danskerne om forhold i Latinamerika, og engagere i kampen for eksempelvis indfødtes rettigheder og mod fældning af regnskoven. 

Sådan kommer du med

Kom med hvis du vil være en del af scenen for Latinamerikansk kultur i Danmark. Vi har frivilliggrupper i både Aalborg, Aarhus og København. Skriv til en af koordinatorerne her til venstre, hvis du vil være med – eller hvis du vil starte en gruppe i din egen by.